Vyberte svoju krajinu alebo región.

Domov
Noviny
Spoločnosť Kontron nasadzuje procesory Intel Core 11. generácie pre integrované spracovanie

Spoločnosť Kontron nasadzuje procesory Intel Core 11. generácie pre integrované spracovanie

2020-09-24
Kontron-11th-gen-Intel

10nm platforma kombinuje vysokovýkonný CPU s novou grafikou Intel Iris Xe a spolu s PCI Express® 4.0 ponúka rovnováhu medzi výkonom a dynamikou v rozsahu 12-28W v kompaktnom priestore, “uvádza Kontron.

Modul COMe-cTL6 COM Express Compact Type 6 ponúka varianty až pre štvorjadrový procesor Core i7, spolu s až 48 GB dvojkanálovej pamäte DDR4-3200 RAM „a druhý kanál je tiež navrhnutý ako spájkovaná pamäť s až 16 GB“, uviedol spoločnosť.

NVMe SSD môže byť vybavený na palube, takže je možné vynechať externé úložné médium. Toto úložisko je možné pripojiť k portu 1 x4 PCIe 4.0 procesora. Okrem toho je k dispozícii aj päť pruhov PCIe 3.0.


Palubný radič Intel I225 Ethernet ponúka až 2,5 GbE a niektoré varianty podporujú štandard v reálnom čase TSN (Time-sensitive Networking). „Modul je teda vhodný pre časovo kritické aplikácie, ktoré vyžadujú veľmi nízku latenciu prenosu, ako napríklad v prostredí priemyselných aplikácií 4.0 a IIoT pre hranné výpočty, riadenie strojov a robotov, ako aj pre digitálne značenie a lekárske zobrazovanie,“ uviedol Kontron.

Prevádzka je nad -40 až + 85 ° C.

Pre blade výpočty VPX spoločnosť ponúka VX3060 so štvorjadrovými procesormi, ktoré obsahujú inštrukcie vektorovej neurónovej siete (VNNI) pre umelú inteligenciu, AVX512 pre zdvojnásobený kanál na spracovanie signálu a 96 exekučných jednotiek grafického modulu Iris Xe prístupných cez OpenCL.

Dodáva sa v dvoch hlavných variantoch: prvý má tri zadné ETH BaseT kvôli kompatibilite s architektúrou predchádzajúcej generácie, zatiaľ čo druhý má duálny 10GBaseKR. Obsadenie pinov je kompatibilné s profilmi VITA65 OpenVPX a podporuje štandard SOSA.

V príprave je 3,5 palcový jednodeskový počítač pre vysokorýchlostné spracovanie, počítačové videnie a aplikácie s nízkou latenciou.

„Doska bude poskytovať niekoľko rozhraní, ako napríklad SATA 3.0, M.2, 2,5 GbE LAN, ako aj štyri kanály DP poháňajúce štyri nezávislé displeje, na ktorých sa zobrazujú videá v rozlíšení 4K s rýchlosťou 60 snímok / s,“ uviedol Kontron.

Stránka produktu COME-CTL6 (E2)

Stránka produktu VX3060

Horúca informácia

Prepínač MIPI 2: 1 pre 2x dáta + 1x hodiny D-PHY, alebo 2x C-PHY
Nazýva sa PI3WVR628, je to šesťkanálový jednopólový dvojpásmový prepínač (SPDT) podporuj...
Bude ustanovené vesmírne velenie RAF, štartujúce v Škótsku
Predseda vlády oznámil, že výdavky na obranu a bezpečnosť v nasledujúcich 4 rokoch budú v ho...
VN DC po zemi, letecky a po mori
Vysokonapäťové (VV) jednosmerné napájacie zdroje s výkonom 3 kW ponúkajú vstup 90 až 264 Vs...
AAC Clyde Space UK podpisuje dohodu o 10 satelitoch xSPANCION vyrobených v Glasgowe
Malé satelity budú postavené v rámci nového trojročného projektu s názvom xSPANCION. Cieľom...
UK vyrobené: 60A 8,5 mm rozteč konektora
„To znamená, že aplikácie, ako je napríklad nabíjanie batérie, je možné riešiť bez toho, ...