Vyberte svoju krajinu alebo región.

Domov
Noviny
VN DC po zemi, letecky a po mori

VN DC po zemi, letecky a po mori

2020-11-19

Vysokonapäťové (VV) jednosmerné napájacie zdroje s výkonom 3 kW ponúkajú vstup 90 až 264 Vst a výber regulovaných samostatných výstupov (150, 200, 250, 300 a 400 Vdc). Pomocný výstup je voliteľný od + 5V / 0,5A alebo + 9V / 0,3A.

Prevodníky AC-DC sa dodávajú v úplne uzavretých skrinkách s integrovanými ventilátormi na chladenie a s rozmermi iba 28 mm x 170 mm x 64 mm pre použitie v obmedzených priestoroch.

Modely v tejto sérii majú zabudovanú redundanciu a rozsah prevádzkovej teploty okolia od 20 do + 60 ° C. Som aj ja2Komunikačné rozhrania C a RS485, analógové riadenie a programovateľný výstup / prúd (od 0 do 105%). Výstupné napätie a prúdový limit je možné ovládať pomocou potenciometra namontovaného na skrini, riadiaceho napätia 0 - 5 V alebo pomocou I2C programovanie. Ja2Príkazy C možno použiť na zisťovanie a programovanie napájania v reálnom čase. Prevodníky AC-DC majú tiež integrované aktívne PFC a zabudovanú Oringovu diódu.


Vďaka schopnosti čítať hodnoty, ako je výstupné napätie, prúd a vnútorná teplota v reálnom čase, ako aj monitorovať alarmy týkajúce sa zlyhania ventilátora, prepätia a vysokých teplôt sú zdroje napájania vhodné pre systémy so spätnou väzbou v zdravotníctve, vysokom rel a ďalšie aplikácie, kde je spoľahlivosť kritická, ale je obmedzený priestor, odporúča spoločnosť. Okrem podmorských elektrických vedení, uviazaných dronov a lekárskeho zobrazovania sú spotrebné materiály vhodné aj na nabíjanie batérií vozidla, automatizáciu výroby a testovanie a meranie mimo pracoviska.

Spoľahlivé zdroje napájania sú certifikované podľa EN / UL62368-1 pre bezpečnosť A / V informačných, komunikačných a technologických zariadení a EN55032 pre EMC.

Na všetky modely série AEK 3000 HV sa vzťahuje trojročná záruka.

Horúca informácia

Prepínač MIPI 2: 1 pre 2x dáta + 1x hodiny D-PHY, alebo 2x C-PHY
Nazýva sa PI3WVR628, je to šesťkanálový jednopólový dvojpásmový prepínač (SPDT) podporuj...
Bude ustanovené vesmírne velenie RAF, štartujúce v Škótsku
Predseda vlády oznámil, že výdavky na obranu a bezpečnosť v nasledujúcich 4 rokoch budú v ho...
VN DC po zemi, letecky a po mori
Vysokonapäťové (VV) jednosmerné napájacie zdroje s výkonom 3 kW ponúkajú vstup 90 až 264 Vs...
AAC Clyde Space UK podpisuje dohodu o 10 satelitoch xSPANCION vyrobených v Glasgowe
Malé satelity budú postavené v rámci nového trojročného projektu s názvom xSPANCION. Cieľom...
UK vyrobené: 60A 8,5 mm rozteč konektora
„To znamená, že aplikácie, ako je napríklad nabíjanie batérie, je možné riešiť bez toho, ...